HYDRO- OG GEOLOGISKE BORINGER

Det kan være væsentligt at få undersøgt grundvandets tilstand inden et byggeri igangsættes. En hydro- og geologisk boring giver en teoretisk forståelse for vandets kredsløb og stoftransport, og en sådan undersøgelse kan blandt andet vise, hvordan grundvandets strømningsforhold samt hastighed ser ud.

En hydro- og geologisk boring gennemføres i overensstemmelse med EU’s direktiver om vandrammer og grundvand og fokuserer på både drikkevandsforsyning og forskellige miljømål.​

VI LOVER DIG ET GODT STYKKE ARBEJDE

I vores optik er lappeløsninger aldrig en mulighed. Med vores erfaring og sans for detaljen lover vi vores kunder et godt stykke arbejde.

Vi tager os af processen fra start til slut, og vi løser de problemer, der eventuelt kan opstå.

Det vigtigste for os er, at vores kunder er tilfredse og glade for resultatet. Og derfor er vi meget omhyggelige og detaljeorienteret i vores arbejde. Vi sørger for, at arbejdet bliver gjort ordenligt første gang.

På den måde kan du læne dig tilbage og overlade alt arbejdet til os.

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE

Vil du have tjekket grundvandets tilstand ved dit byggeri, så kan du kontakte os allerede i dag. Vi udfører mange forskellige opgaver, og med os er du garanteret høj kvalitet og stor erfaring.

OM OS

DET BEDST MULIGE RESULTAT


DJ Boringer ApS i Jyllinge er en virksomhed bestående af en række erfarne brøndborere. Vi løser forskellige boringsopgaver for store og små erhvervskunder i hele landet.
Vi giver ikke op, før vi har opnået det bedst mulige resultat. Vi har den indstilling, at arbejdet skal udføres ordentligt fra starten, og vi kan ikke lide hurtige lappeløsninger.

Hos DJ Boringer ApS tilbyder vi forskellige boringer til erhvervskunder. Vores speciale er dybde geotekniske boringer, som skaber viden om, hvorvidt et givent jordområde egner sig til bebyggelse. Vi foretager også miljø- og forureningsboringer samt hydro- og geologiske boringer.

Mangler du hjælp til en jordbundsundersøgelse, eller har du blot nogle spørgsmål, du vil have afklaret? Vi vil glæder os til at hjælpe dig med netop det, du har brug for. Tøv ikke med at kontakte os.

DJBORINGER APS

Svalehøjvej 1B
3650  Ølstykke

Telefon: 53 51 08 00

E-mail: Salg@djboringer.dk
CVR nr. 3925 3​577