HYDRO- OG GEOLOGISKE BORINGER

Det kan være væsentligt at få undersøgt grundvandets tilstand inden et byggeri igangsættes. En hydro- og geologisk boring giver en teoretisk forståelse for vandets kredsløb og stoftransport, og en sådan undersøgelse kan blandt andet vise, hvordan grundvandets strømningsforhold samt hastighed ser ud.

En hydro- og geologisk boring gennemføres i overensstemmelse med EU’s direktiver om vandrammer og grundvand og fokuserer på både drikkevandsforsyning og forskellige miljømål.​

VI LOVER DIG ET GODT STYKKE ARBEJDE

I vores optik er lappeløsninger aldrig en mulighed. Med vores erfaring og sans for detaljen lover vi vores kunder et godt stykke arbejde.

Vi tager os af processen fra start til slut, og vi løser de problemer, der eventuelt kan opstå.

Det vigtigste for os er, at vores kunder er tilfredse og glade for resultatet. Og derfor er vi meget omhyggelige og detaljeorienteret i vores arbejde. Vi sørger for, at arbejdet bliver gjort ordenligt første gang.

På den måde kan du læne dig tilbage og overlade alt arbejdet til os.

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE

Vil du have tjekket grundvandets tilstand ved dit byggeri, så kan du kontakte os allerede i dag. Vi udfører mange forskellige opgaver, og med os er du garanteret høj kvalitet og stor erfaring.

OM OS

DET BEDST MULIGE RESULTAT


DJ Boringer ApS er en virksomhed, der består af erfarne brøndborere, som er dedikerede til at levere det bedst mulige resultat for deres kunder. Virksomheden er beliggende i Ølstykke og tilbyder forskellige boringsopgaver til store og små erhvervskunder i hele landet. Virksomheden har en stærk arbejdsmoral og en indstilling om, at arbejdet skal udføres ordentligt fra starten. De er ikke tilfredse med hurtige lappeløsninger, men stræber efter at levere en holdbar og pålidelig løsning til deres kunder. DJ Boringer ApS er specialiseret i dybde geotekniske boringer, som giver viden om jordbundsforholdene og om et givent jordområde egner sig til bebyggelse. De tilbyder også miljø- og forureningsboringer samt hydro- og geologiske boringer, som kan give yderligere information om jordbundsforholdene og eventuelle forureninger. Virksomheden er altid klar til at hjælpe deres kunder med jordbundsundersøgelser og besvarer gerne eventuelle spørgsmål. De er dedikerede til at levere den bedste service og det bedst mulige resultat til deres kunder, og de vil ikke give op, før de har opnået dette. Hvis du har brug for hjælp til en jordbundsundersøgelse eller har spørgsmål, er DJ Boringer ApS klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag for at få den bedste service og ekspertise.

DJBORINGER APS

Bygmarken 6
3650  Ølstykke

Telefon: 53 51 08 00

E-mail: Salg@djboringer.dk
CVR nr. 3925 3​577