Skip to main content

HYDRO- OG GEOLOGISKE BORINGER

Det kan være væsentligt at få undersøgt grundvandets tilstand inden et byggeri igangsættes. En hydro- og geologisk boring giver en teoretisk forståelse for vandets kredsløb og stoftransport, og en sådan undersøgelse kan blandt andet vise, hvordan grundvandets strømningsforhold samt hastighed ser ud.

En hydro- og geologisk boring gennemføres i overensstemmelse med EU’s direktiver om vandrammer og grundvand og fokuserer på både drikkevandsforsyning og forskellige miljømål.​

VI LOVER DIG ET GODT STYKKE ARBEJDE

I vores optik er lappeløsninger aldrig en mulighed. Med vores erfaring og sans for detaljen lover vi vores kunder et godt stykke arbejde.

Vi tager os af processen fra start til slut, og vi løser de problemer, der eventuelt kan opstå.

Det vigtigste for os er, at vores kunder er tilfredse og glade for resultatet. Og derfor er vi meget omhyggelige og detaljeorienteret i vores arbejde. Vi sørger for, at arbejdet bliver gjort ordenligt første gang.

På den måde kan du læne dig tilbage og overlade alt arbejdet til os.

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE

Vil du have tjekket grundvandets tilstand ved dit byggeri, så kan du kontakte os allerede i dag. Vi udfører mange forskellige opgaver, og med os er du garanteret høj kvalitet og stor erfaring.