​Om DJ Boringer

DJ Boringer ApS er stiftet af de to brøndborere Dan og Jan, som som tilsammen har 20 års erfaring i branchen. De har tildligere været kollegaer i større firmaer som blandt andet COWI.

Efter at have opbygget en solid erfaring inden for brøndboring fik de lyst til at opstarte deres egen virksomhed. En virksomhed som virkelig skulle sætte kvalitet og service i højsædet. Denne passion udmundede sig I DJ Boringer.

Deres fokus på altid at give kunden det bedst mulige resultat har ført til, at flere og flere kunder vælger dem. Virksomheden har altså vokseværk, og det betyder også, at flere erfarne brøndboere er kommet til.

I dag består DJ Boringer af et stærkt team, der på grund af deres uddannelse og mange års erfaring formår at skabe enestående resultater af høj kvalitet.

 

 

VI TILBYDER…

DJ Boringer tilbyder forskellige slags boringer såsom geotekniske boringer, miljø- og forureningsboringer samt hydro- og geologiske boringer. Deres speciale er geotekniske boringer, som skaber viden om, hvorvidt et jordområde er velegnet til at opfører et byggeri på.

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Hos DJ Boringer tilbyder vi vores ekspertise til erhvervskunder over hele landet. Så mangler du hjælp til en jordbundsundersøgelse, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Kontakt os